Prevajanje spletne strani WordPress

s pomočjo vtičnika WPML

WPML je vtičnik, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje in vzdrževanje večjezične spletne strani WordPress. Z njegovo pomočjo lahko preprosto upravljate s prevodi, objavami in elementi vašega spletnega mesta, kot so na primer gumbi, meniji in obrazci.

V prevajalski agenciji K&J Translations vedno stremimo k novim tehnologijam na področju prevajanja. Prav zato smo se povezali in postali partner WPML-jaS tem smo vsem našim strankam omogočili enostaven prevod in postavitev spletne strani z vtičnikom WPML. Tako vam za kakovosten prevod in lekturo spletne strani v več kot 75 različnih jezikov ni potrebno več skrbeti. Vse bomo uredili mi!

Zdaj lahko prevedete vašo WordPress spletno stran v samo nekaj klikih!

Kako?

  1. Prenesite vtičnik WPML s spletnega mesta WPML.org in ga namestite na spletno mesto WordPress.
  2. Izpolnite spodnji obrazec.
  3. Na vaš e-poštni naslov boste prejeli API-token, ki bo povezal vašo spletno stran WordPress in našo prevajalsko agencijo.
  4. Nato nam pošljite besedila, ki jih želite prevajati preko vtičnika WPML.
  5. Mi vam bomo pripravili ponudbo za prevod in po potrditvi le-te začeli s prevajanjem.
  6. Po končanem prevodu bomo besedila še dodatno pregledali in jih s pomočjo vtičnika WPML naložili na vašo WordPress spletno stran.

Za prevod vaše spletne vsebine s pomočjo WPML vtičnika nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali preko kontaktnega obrazca.

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje spletne strani WordPress s pomočjo vtičnika WPML
5 (100%) 1 vote