Storitve

Iščete kakovostne in ugodne prevajalske storitve? Potrebujete prevajanje, lektoriranje ali sodni prevod vaših besedil? Tu smo za vas!

Ponujamo vam kakovosten prevod vaše vsebine, vedno v dogovorjenem roku!

Na povezavah nižje si lahko preberete, katere prevajalske storitve ponujamo.
Mi vam medtem lahko obljubimo, da ne boste razočarani! 🙂

Danes, v času mednarodnega poslovanja in hitrega ter enostavnega stika s celotnim svetom, je dobra prestavitev podjetja ali vas osebno v tujem jeziku ključnega pomena.

Kvaliteta prevoda pa je odvisna od kakovosti prevajalskih storitev. Naši prevajalci se vedno trudijo, da strankam ponudijo le najboljše.

Pri nas se zavedamo, da je za dober prevod potrebno več kot le znanje jezika. Besedilo je potrebno spremeniti tako, da bo tudi slogovno in terminološko ustrezalo ciljnemu jeziku in kulturi. Naši izkušeni prevajalci z znanjem jezika na ravni maternih govorcev ali materni govorci to lahko zagotovijo. Vedno se trudimo, da naše prevajalske storitve prilagodimo zahtevam naših strank, saj je njihovo zadovoljstvo naša prioriteta.

Naši prevodi so kakovostni, hitri in ugodni. Poleg prevoda pa se lahko odločite tudi za lekturo, po kateri bosta vaše besedilo in prevod še popolnejša.

PREVAJANJE
LEKTORIRANJE
SODNI PREVODI

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali preko spodnjega obrazca. Z veseljem vam odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations