Storitve

Vrhunske prevajalske storitve za vaše mednarodno poslovanje.

Dobrodošli na spletni strani K&J Translations! V primeru,če potrebujete hitre in kakovostne prevajalske storitve, ste na pravem mestu!
Na povezavah nižje si lahko preberete več o posameznih storitvah iz naše ponudbe:

Ponujamo vam hitre in kakovostne prevode v 75 svetovnih jezikov. Prevajamo tako splošna kot tudi strokovna besedila. Dober prevod je ključnega pomena. Vpliva na to, kako na vas gledajo vaši nadrejeni, sodelavci, konkurenca in vaše nove ali obstoječe stranke, s katerimi poslujete. Tega se zavedamo tudi v prevajalski agenciji K&J Translations in vedno opravimo prevod po vaših pričakovanjih.

Preberi več

Ste napisali besedilo v maternem ali tujem jeziku, vendar niste prepričani, ali je slovnično pravilno? Ponujamo vam ugodno in kakovostno lektoriranje vseh zvrsti besedil. Vsi naši lektorji so specializirani strokovnjaki za različna področja in materni govorci izbranega jezika! Z lekturo bo vaše besedilo ne samo brez slovničnih napak, temveč tudi slogovno in terminološko ustrezno.

Preberi več

Podjetjem in posameznikom ponujamo kakovostne storitve naših sodnih tolmačev po ugodnih cenah. Sodni prevodi zahtevajo najvišjo mero strokovnosti in zaupnosti. Prav zato z vsakim dokumentom ravnamo skrbno in zaupno.

Preberi več

Torej, kaj vse je potrebno za kakovostni prevod ali lekturo vaše vsebine?

  • izkušeni strokovnjaki
  • strokovni pregled terminologije
  • lokalizacija prevodov za posamezne trge
  • odlična organizacija prevajalskega projekta
  • spoštovanje dogovorjenih rokov
  • hitra in učinkovita komunikacija s stranko

Imate večji projekt, ki ga potrebujete prevesti v več jezikov in ne veste, kje naj začnete? Ali niste prepričani, v kolikor je za vaš projekt nujna tudi lektura prevoda? Ali se potrebujete posvetovati z maternimi govorci jezika glede morebitne lokalizacije? Napišite nam in vam bomo brezplačno svetovali ter poslali ponudbo, ki vam bo najbolj ustrezala.

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali preko spodnjega obrazca. Z veseljem vam odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Storitve
4.9 (97.5%) 8 votes