Ekipa

Sašo

Vodja projektov na slovenskem, nemškem in avstrijskem trgu. Diplomiran germanist in prevajalec z naravnim talentom za jezike. Skrbi za organizacijo projektov in uspešno realizacijo le-teh na slovenskem in nemškem trgu.

Slavo

Prodajni koordinator in skrbnik strank na slovaškem in italijanskem trgu. Materni govorec slovaščine z izjemnim znanjem italijanščine, ki ga je pridobil na dvojezičnem študiju na Slovaškem in v Italiji. Prijeten poslovni klepet zagotovljen!

Katarina

Vodja pisarne in projektov na slovenskem in slovaškem trgu ter prevajalka v jezikovni kombinaciji slovenščina-slovaščina. Po uspešnem študiju slovenščine se je lotila prevajalskega dela v Sloveniji. Sedaj je nepogrešljiv del ekipe K&J Translations.

Wojciech

Vodja projektov na poljskem in slovaškem trgu. Materni govorec poljščine in diplomiran slovakist. Po duši navdušen lingvist, ki najde odgovor na vsako jezikoslovno vprašanje. Loti se vsakega prevajalskega izziva.

Jože

Vodja financ in marketinga. Inženir strojništva, ki je našel strast v marketingu in ekonomiji. Skrbi za oglaševanje, spletne izboljšave, pogodbe in finance podjetja. Nenehno je v kontaktu z računovodstvom in obožuje številke ter programe vseh vrst.

Brezplačna
ponudba