Prevajanje srbščine

Če želite svoje podjetje predstaviti srbsko govorečemu trgu, vam lahko pomagamo. Ponujamo hiter in kakovosten prevod iz slovenščine v srbščino ali iz srbščine v slovenščino. 

Srbščina je južnoslovanski jezik, ki ga uporablja okoli 10 milijonov govorcev. Uporabljajo jo v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, na delih Hrvaške, lahko pa jo slišite tudi na posameznih delih Kosova, Romunije in Madžarske. Uzakonjena pisava je cirilica, čeprav se v nekaterih srbsko govorečih državah uporablja tudi latinica.

Ne glede na to, kakšno besedilo imate, se naši izkušeni prevajalci spopadejo z vsem. Prevajamo spletne strani, različne tipe dokumentov, avtorska besedila, knjige, članke in še mnoga druga besedila.

Naši prevajalci srbščine vam nudijo:

  • prevajanje iz slovenščine v srbščino

  • prevajanje iz srbščine v slovenščino

  • prevajanje srbščine v kombinaciji s 74 svetovnimi jeziki

  • lektoriranje

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo ugoden količinski popust.

Preko elektronske pošte nam pošljite besedilo za prevod, mi pa vam bomo izdelali neobvezujočo ponudbo. Po potrditvi ponudbe bomo besedilo poslali našim prevajalcem. Prevedeno besedilo vam posredujemo v najkrajšem možnem času.

Na vašo željo lahko besedilo pregleda tudi naš izkušeni strokovnjak srbščine. Po dodatnem pregledu bo vaše besedilo zvenelo povsem naravno maternim govorcem jezika.

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si, kjer vam z veseljem odgovorimo na vsako vprašanje. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje srbščine
Rate this post