Prevajanje srbščine

Če želite svoje podjetje predstaviti srbsko govorečemu trgu, vam lahko pomagamo. Ponujamo hiter in kakovosten prevod iz slovenščine v srbščino ali iz srbščine v slovenščino. 

UGODNO

 

Srbščina je južnoslovanski jezik, ki ga uporablja okoli 10 milijonov govorcev. Uporabljajo jo v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, na delih Hrvaške, lahko pa jo slišite tudi na posameznih delih Kosova, Romunije in Madžarske. Uzakonjena pisava je cirilica, čeprav se v nekaterih srbsko govorečih državah uporablja tudi latinica.

KVALITETNO

 

Ne glede na to, kakšno besedilo imate, se naši izkušeni prevajalci spopadejo z vsem. Prevajamo spletne strani, različne tipe dokumentov, avtorska besedila, knjige, članke in še mnoga druga besedila.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v srbščino

prevajanje iz srbščine v slovenščino

prevajanje srbščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje srbščine
Rate this post