Prevajanje hrvaščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v hrvaščino ali iz hrvaščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo kakovosten prevod vašega besedila iz ali v hrvaščino!

UGODNO

 

Hrvaščina je južnoslovanski jezik, ki ga uporablja več kot 6 milijonov ljudi. Sestavljen je iz treh narečij: štokavskega, kajkavskega in čakavskega. Hrvaška je svojo neodvisnost razglasila leta 1991. Od leta 2013 pa je tudi članica EU. Hrvaška je kot država, ki meji na Slovenijo, velikega pomena za poslovanje mnogih slovenskih podjetij.

KVALITETNO

 

Dovolite nam, da vam v hrvaščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih potrebujete za poslovanje ali za lastno uporabo! Veseli bomo, če vam lahko z našimi prevajalskimi storitvami pomagamo pri razvoju vaših idej ali poslov.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v hrvaščino

prevajanje iz hrvaščine v slovenščino

prevajanje hrvaščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje hrvaščine
Rate this post