Prevajanje hrvaščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v hrvaščino ali iz hrvaščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo kakovosten prevod vašega besedila iz ali v hrvaščino!

Hrvaščina je južnoslovanski jezik, ki ga uporablja več kot 6 milijonov ljudi. Sestavljen je iz treh narečij: štokavskega, kajkavskega in čakavskega. Hrvaška je svojo neodvisnost razglasila leta 1991. Od leta 2013 pa je tudi članica EU. Hrvaška je kot država, ki meji na Slovenijo, velikega pomena za poslovanje mnogih slovenskih podjetij.

Dovolite nam, da vam v hrvaščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih potrebujete za poslovanje ali za lastno uporabo! Veseli bomo, če vam lahko z našimi prevajalskimi storitvami pomagamo pri razvoju vaših idej ali poslov.

Naši izkušeni prevajalci ponujajo:

  • prevajanje iz slovenščine v hrvaščino
  • prevajanje iz hrvaščine v slovenščino
  • prevajanje hrvaščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Po pregledu vašega besedila s strani strokovnjaka za izbrani jezik oziroma maternega govorca bo vaše besedilo slovnično neoporečno in slogovno ter terminološko ustrezno.

Poslovanje s hrvaškim trgom bo odslej z našo pomočjo lažje.

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje hrvaščine
Rate this post