Prevajanje kitajščine

Potrebujete kakovosten, hiter in ugoden prevod iz slovenščine v kitajščino ali iz kitajščine v slovenščino? Pri nas lahko dobite hitro in kakovostno prevajanje kitajščine v kombinaciji s številnimi svetovnimi jeziki!

Kitajščina je izrazito zlogovni jezik, ki je del sinotibetanskih jezikov. Kitajščina velja kot najbolj razširjen materni jezik, saj ga govori kar 1,3 milijarde ljudi, kar je kar petina vseh prebivalcev Zemlje. Jezik se deli na 6 do 12 narečij ali jezikov, med katerimi so najbolj razširjeni mandarinščina, wu in kantonščina. Tipična kitajska beseda je enozložna in se ne sklanja niti ne sprega, večzložne besede pa so sestavljene iz enozložnic.

V K&J Translations bomo vaša besedila spretno prevedli v kitajščino ali iz nje. Prevedemo lahko razne vrste besedil: spletne strani, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov, knjig, ipd. S pomočjo naših prevajalcev in njihovih kvalitetnih prevodov vam bomo pomagali na vaši poslovni in osebni poti do uspeha.

Med prevajalskimi storitvami za kitajščino nudimo:

  • prevajanje iz slovenščine v kitajščino
  • prevajanje iz kitajščine v slovenščino
  • prevajanje kitajščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Če želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik, vam lahko ponudimo tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve! Po dodatnem pregledu bo vaše besedilo popolno in na ravni besedila maternih govorcev.

Z našimi prevodi se boste brez težav predstavili v maternem jeziku enega največjih trgov na svetu.

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje kitajščine
Rate this post