Prevajanje kitajščine

Potrebujete kakovosten, hiter in ugoden prevod iz slovenščine v kitajščino ali iz kitajščine v slovenščino? Pri nas lahko dobite hitro in kakovostno prevajanje kitajščine v kombinaciji s številnimi svetovnimi jeziki!

UGODNO

 

Kitajščina je izrazito zlogovni jezik, ki je del sinotibetanskih jezikov. Kitajščina velja kot najbolj razširjen materni jezik, saj ga govori kar 1,3 milijarde ljudi, kar je kar petina vseh prebivalcev Zemlje. Jezik se deli na 6 do 12 narečij ali jezikov, med katerimi so najbolj razširjeni mandarinščina, wu in kantonščina. Tipična kitajska beseda je enozložna in se ne sklanja niti ne sprega, večzložne besede pa so sestavljene iz enozložnic.

KVALITETNO

 

V K&J Translations bomo vaša besedila spretno prevedli v kitajščino ali iz nje. Prevedemo lahko razne vrste besedil: spletne strani, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov, knjig, ipd. S pomočjo naših prevajalcev in njihovih kvalitetnih prevodov vam bomo pomagali na vaši poslovni in osebni poti do uspeha.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v kitajščino

prevajanje iz kitajščine v slovenščino

prevajanje kitajščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje kitajščine
Rate this post