Prevajanje nemščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v nemščino ali iz nemščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje nemščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Nemščina je zahodnogermanski jezik, ki ga uporablja več kot 140 milijonov govorcev na svetu in je prav zato tudi eden izmed najbolj pomembnih evropskih jezikov. Uporablja se predvsem v Nemčiji, Avstriji, Lihtenštajnu, v Švici in Luksemburgu ter v delih nekaterih drugih držav (npr. v Italiji, na Poljskem, v Belgiji, Romuniji in Franciji). Nemščina ima dve narečni skupini – visoko in nizko.
Nemčija je članica EU od leta 1953. Meji na Dansko, Poljsko, Češko, Avstrijo, Švico, Francijo, Luksemburg, Belgijo in Nizozemsko. Nemščina je brez dvoma jezik, ki odpira vrata vašemu poslovanju v tujini.

V nemščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na nemškem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

  • prevajanje iz slovenščine v nemščino
  • prevajanje iz nemščine v slovenščino
  • prevajanje nemščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Vaše besedilo bo popolno, če ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec. Po pregledu besedilo ne bo le brez slovničnih napak ampak tudi slogovno in terminološko ustrezno. Z našim prevodom se boste lahko brez skrbi predstavili na nemško govorečem trgu.

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje nemščine
5 (100%) 7 votes