Prevajanje italijanščine

Ste se znašli v komunikaciji z italijansko govorečo osebo ali podjetjem? Tukaj vam lahko pomagamo mi z ugodnim in kvalitetnim prevajanjem iz slovenščine v italijanščino ali iz italijanščine v slovenščino!

Italijanščina je romanski jezik. Uporablja se predvsem v Italiji, San Marinu in v švicarskih kantonih Ticino in Grigioni. Italijanščina je tudi drugi uradni jezik v Vatikanu in uradni jezik italijanskih manjšin v Sloveniji in na Hrvaškem. Razvila se je iz firenškega knjižnega jezika (uporabljali so ga npr. Dante Alighieri, Giovanni Boccaccio ali Francesco Petrarca) in, podobno kot latinščina, ima dvojne soglasnike. Italijansko govori okoli 62 milijonov ljudi po celem svetu. Italija je članica EU od leta 1958. Kot mejna država Slovenije je velikega pomena za poslovanje za veliko slovenskih podjetij.

V italijanščino ali iz nje vam lahko prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo izdelkov, pogodbe, članke, knjige in še marsikaj drugega, kar vam lahko pomaga pri brezskrbni komunikaciji z italijansko govorečimi partnerji.

Pri naši agenciji vam nudimo:

  • prevajanje iz slovenščine v italijanščino
  • prevajanje iz italijanščine v slovenščino
  • prevajanje italijanščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

Pošljite nam elektronsko pošto s povpraševanjem in mi vam bomo izdali neobvezujočo ponudbo. V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST. Ko ponudbo potrdite, bomo vaše besedilo predali našim zanesljivim prevajalcem.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oz. materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez najmanjših slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje italijanščine
Rate this post