Prevajanje italijanščine

Ste se znašli v komunikaciji z italijansko govorečo osebo ali podjetjem? Tukaj vam lahko pomagamo mi z ugodnim in kvalitetnim prevajanjem iz slovenščine v italijanščino ali iz italijanščine v slovenščino!

UGODNO

 

Italijanščina je romanski jezik. Uporablja se predvsem v Italiji, San Marinu in v švicarskih kantonih Ticino in Grigioni. Italijanščina je tudi drugi uradni jezik v Vatikanu in uradni jezik italijanskih manjšin v Sloveniji in na Hrvaškem. Razvila se je iz firenškega knjižnega jezika (uporabljali so ga npr. Dante Alighieri, Giovanni Boccaccio ali Francesco Petrarca) in, podobno kot latinščina, ima dvojne soglasnike. Italijansko govori okoli 62 milijonov ljudi po celem svetu. Italija je članica EU od leta 1958. Kot mejna država Slovenijeje velikega pomena za poslovanje za veliko slovenskih podjetij.

KVALITETNO

 

V italijanščino ali iz nje vam lahko prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo izdelkov, pogodbe, članke, knjige in še marsikaj drugega, kar vam lahko pomaga pri brezskrbni komunikaciji z italijansko govorečimi partnerji.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v italijanščino

prevajanje iz italijanščine v slovenščino

prevajanje italijanščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje italijanščine
Rate this post