Prevajanje poljščine

Pri nas vam lahko zagotovimo hiter in kakovosten prevod iz slovenščine v poljščino ali iz poljščine v slovenščino! 

UGODNO

 

Poljščina je zahodnoslovanski jezik, ki ga govori več kot 40 milijonov maternih govorcev. Poljska abeceda ima 32 črk, uporabljata se tudi dva nosna samoglasnika. Poljski jezik govorijo predvsem na Poljskem, poleg tega je manjšinski jezik na Češkem, na Slovaškem, v Romuniji in Ukrajini. Poljska meji na Nemčijo, Češko, Slovaško, Ukrajino, Belorusijo, Litvo in Rusijo. Država je članica EU od leta 2004.

KVALITETNO

 

Pri nas vam lahko ponudimo hiter in kakovosten prevod v poljščino ali iz poljščine. Prevajamo spletne strani, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke vaših člankov, knjig ali pa celotno avtorsko besedilo, ki ga potrebujete za svoje poslovanje ali za osebno rabo. Z veseljem vam bomo z našimi kakovostnimi prevajalskimi storitvami pomagali, da dosežete svoje cilje.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v poljščino

prevajanje iz poljščine v slovenščino

prevajanje poljščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje poljščine
5 (100%) 1 vote