Prevajanje poljščine

Pri nas vam lahko zagotovimo hiter in kakovosten prevod iz slovenščine v poljščino ali iz poljščine v slovenščino! 

Poljščina je zahodnoslovanski jezik, ki ga govori več kot 40 milijonov maternih govorcev. Poljska abeceda ima 32 črk, uporabljata se tudi dva nosna samoglasnika. Poljski jezik govorijo predvsem na Poljskem, poleg tega je manjšinski jezik na Češkem, na Slovaškem, v Romuniji in Ukrajini. Poljska meji na Nemčijo, Češko, Slovaško, Ukrajino, Belorusijo, Litvo in Rusijo. Država je članica EU od leta 2004.

Pri nas vam lahko ponudimo hiter in kakovosten prevod v poljščino ali iz poljščine. Prevajamo spletne strani, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke vaših člankov, knjig ali pa celotno avtorsko besedilo, ki ga potrebujete za svoje poslovanje ali za osebno rabo. Z veseljem vam bomo z našimi kakovostnimi prevajalskimi storitvami pomagali, da dosežete svoje cilje.

Naši izkušeni prevajalci vam nudijo:

  • prevajanje iz slovenščine v poljščino

  • prevajanje iz poljščine v slovenščino

  • prevajanje poljščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Naši izkušeni prevajalci vam bodo želeno besedilo kakovostno prevedli v najkrajšem možnem času.

Vaše besedilo bo še popolnejše po kakovostnem lektoriranju naših izkušenih strokovnjakov! Besedilo bo po pregledu brez napak ter terminološko in slogovno ustrezno. Lahko vam zagotovimo, da bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si, kjer vam z veseljem odgovorimo na vsako vprašanje. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje poljščine
Rate this post