Prevajanje ruščine

Ali imate stranke, distributerje, investitorje oz. turiste, ki govorijo rusko? Potem gotovo potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v ruščino ali iz ruščine v slovenščino! 

Ruščina je slovanski jezik, ki se uporablja predvsem v Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Kazahstanu in Kirgiziji. Ruščina je najbolj razširjen slovanski jezik, ki ga kot svoj materni jezik uporablja več kot 161 milijonov ljudi. Ima 3 glavne narečne skupine – severno, osrednjo in južno, v glavnem mestu Rusije – Moskvi se uporablja osrednje narečje. Ruščina ima 33 črk in se zapisuje v ruski cirilici.

Če želite prevesti pogodbo, spletno stran ali pa navadno besedilo v največji slovanski jezik nas kontaktirajte! Izkoristite storitve naših maternih govorcev ruščine in začnite sodelovati z največjim trgom Evrazije!

Kaj vse vam lahko ponudimo v ruskem jeziku?

Potrebujete prevod v ruščino? Postopek je enostaven:

1. Pošljite nam povpraševanje na info@kjtranslations.si ali preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani skupaj z besedilom, ki ga želite prevesti.
2. Mi vam posredujemo nezavezujočo ponudbo ter se z vami dogovorimo za termin izvedbe.
3. Po potrditvi projekta besedilo posredujemo našemu strokovnemu prevajalcu oz. lektorju.
4. Besedilo po prevodu pregledamo in vam ga pošljemo v dogovorjenem terminu.
5. Besedilo sedaj lahko pošljete vašim ruskim strankam, turistom ali poslovnim partnerjem!

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.si ali na telefonski številki 030 349 700, kjer vam z veseljem odgovorimo!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje ruščine
Rate this post