Prevajanje ruščine

Ali imate stranke, distributerje, investitorje oz. turiste, ki govorijo rusko? Potem gotovo potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v ruščino ali iz ruščine v slovenščino! 

UGODNO

 

Ruščina je slovanski jezik, ki se uporablja predvsem v Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Kazahstanu in Kirgiziji. Ruščina je najbolj razširjen slovanski jezik, ki ga kot svoj materni jezik uporablja več kot 161 milijonov ljudi. Ima 3 glavne narečne skupine – severno, osrednjo in južno, v glavnem mestu Rusije – Moskvi se uporablja osrednje narečje. Ruščina ima 33 črk in se zapisuje v ruski cirilici.

KVALITETNO

 

Če želite prevesti pogodbo, spletno stran ali pa navadno besedilo v največji slovanski jezik nas kontaktirajte! Izkoristite storitve naših maternih govorcev ruščine in začnite sodelovati z največjim trgom Evrazije!

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v ruščino

prevajanje iz ruščine v slovenščino

prevajanje ruščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje ruščine
Rate this post