Prevajanje madžarščine

V prevajalski agenciji K&J Translations vam ponujamo kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v madžarščino ali iz madžarščine v slovenščino!

Madžarščina je ugrofinski jezik, ki ga uporablja približno 14,5 milijonov govorcev. Je uradni jezik Madžarske, govorijo pa ga še na področjih Romunije, Slovaške, Ukrajine, Srbije, Hrvaške, Avstrije in Slovenije, kjer je bil pred prvo svetovno vojno ogrski del Avstro-Ogrske. Madžari zato v šali pravijo, da so edina država na svetu, ki meji sama nase. Madžarski jezik je najbolj podoben hantijskemu jeziku in mansijskemu jeziku, ki se govorita v Rusiji.

Pri nas vam lahko v madžarščino prevedemo različne vrste besedil, ki jih potrebujete za svoje podjetje ali za zasebno uporabo. Lahko vam prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, ipd. Z veseljem vam bomo pomagali na vaši poti do uspeha.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

  • prevajanje iz slovenščine v madžarščino
  • prevajanje iz madžarščine v slovenščino
  • prevajanje madžarščine v kombinaciji s 74 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Vaše besedilo lahko še dodatno pregleda strokovnjak za izbrani jezik. Po dodatnem pregledu naših izkušenih lektorjev bo besedilo brez slovničnih napak ter slogovno in terminološko ustrezno. Poskrbeli bomo, da bo vaše besedilo zvenelo domače tudi maternim govorcem.

Poslovanje z madžarskim trgom, skupaj z našimi prevodi, ne bo več težava! 

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje madžarščine
Rate this post