Prevajanje madžarščine

V prevajalski agenciji K&J Translations vam ponujamo kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v madžarščino ali iz madžarščine v slovenščino!

UGODNO

 

Madžarščina je ugrofinski jezik, ki ga uporablja približno 14,5 milijonov govorcev. Je uradni jezik Madžarske, govorijo pa ga še na področjih Romunije, Slovaške, Ukrajine, Srbije, Hrvaške, Avstrije in Slovenije, kjer je bil pred prvo svetovno vojno ogrski del Avstro-Ogrske. Madžari zato v šali pravijo, da so edina država na svetu, ki meji sama nase. Madžarski jezik je najbolj podoben hantijskemu jeziku in mansijskemu jeziku, ki se govorita v Rusiji.

KVALITETNO

 

Pri nas vam lahko v madžarščino prevedemo različne vrste besedil, ki jih potrebujete za svoje podjetje ali za zasebno uporabo. Lahko vam prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, ipd. Z veseljem vam bomo pomagali na vaši poti do uspeha.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v madžarščino

prevajanje iz madžarščine v slovenščino

prevajanje madžarščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje madžarščine
Rate this post