Prevajanje slovaščine

Če potrebujete kakovosten, hiter in ugoden prevod iz slovenščine v slovaščino ali iz slovaščine v slovenščino, ste na pravem mestu.

UGODNO

 

Slovaščina je zahodnoslovanski jezik, ki ga uporablja več kot 5 milijonov ljudi. Je uradni jezik Slovaške, njena abeceda ima neverjetnih 46 črk (med njimi tudi črki Ľ in Ĺ, ki ju najdemo samo v slovaški abecedi). Ima dve zgodovinski kodifikaciji – prvo iz leta 1787 (Anton Bernolák), drugo iz leta 1843 (Ľudovít Štúr). 1. 1. 1993 je Češkoslovaška razpadla na dve samostojni državi. S tem se je končala skupna zgodovina Čehov in Slovakov. Od leta 2004 je Slovaška članica EU.

KVALITETNO

 

Besedilo, ki ga potrebujete za svoje poslovanje ali za osebno rabo, vam bomo hitro in kvalitetno prevedli v slovaščino ali iz nje. Zavedamo se, da je kvaliteten prevod bistven za vašo uspešno predstavitev na tujem trgu, zato se pri nas potrudimo za vsako stranko posebej.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v slovaščino

prevajanje iz slovaščine v slovenščino

prevajanje slovaščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje slovaščine
5 (100%) 1 vote