Prevajanje slovaščine

Če potrebujete kakovosten, hiter in ugoden prevod iz slovenščine v slovaščino ali iz slovaščine v slovenščino, ste na pravem mestu.

Slovaščina je zahodnoslovanski jezik, ki ga uporablja več kot 5 milijonov ljudi. Je uradni jezik Slovaške, njena abeceda ima neverjetnih 46 črk (med njimi tudi črki Ľ in Ĺ, ki ju najdemo samo v slovaški abecedi). Ima dve zgodovinski kodifikaciji – prvo iz leta 1787 (Anton Bernolák), drugo iz leta 1843 (Ľudovít Štúr). 1. 1. 1993 je Češkoslovaška razpadla na dve samostojni državi. S tem se je končala skupna zgodovina Čehov in Slovakov. Od leta 2004 je Slovaška članica EU.

Besedilo, ki ga potrebujete za svoje poslovanje ali za osebno rabo, vam bomo hitro in kvalitetno prevedli v slovaščino ali iz nje. Zavedamo se, da je kvaliteten prevod bistven za vašo uspešno predstavitev na tujem trgu, zato se pri nas potrudimo za vsako stranko posebej.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

  • prevajanje iz slovenščine v slovaščino
  • prevajanje iz slovaščine v slovenščino
  • prevajanje slovaščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

Pošljite nam povpraševanje in mi vam bomo na podlagi le-tega izdali neobvezujočo ponudbo. V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo ugoden količinski popust.

Ponudimo vam lahko tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Po dodatnem pregledu maternega govorca bo vaše besedilo brez slovničnih napak in slogovno pravilno. Z našimi prevodi bo vaša predstavitev v tujem jeziku popolna!

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si, kjer vam z veseljem odgovorimo na vsako vprašanje. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje slovaščine
5 (100%) 1 vote