Prevajanje francoščine

Ponujamo vam ugoden in kakovosten prevod iz slovenščine v francoščino ali iz francoščine v slovenščino v najkrajšem možnem času! Prevajamo tudi francoščino v kombinaciji s številnimi drugimi svetovnimi jeziki.

Francoščina je eden najpomembnejših romanskih jezikov, ki nosi status uradnega jezika kar v 29 državah. Leta 1999 je kot drugi jezik francoščino uporabljalo 128 milijonov ljudi, kot materni jezik pa jo govori okoli 77 milijonov govorcev. Francoščina je uradni administrativni jezik številnih skupnosti in organizacij, kot so Evropska unija, Združeni narodi, Svetovna poštna zveza in Mednarodni olimpijski komite.

V prevajalski agenciji K&J Translations vam v francoščino lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: navodila za uporabo, razne dokumente, spletne strani, pogoje poslovanja, pogodbe, povzetke člankov, knjig, ipd. Pri nas se ne bomo “delali francoza”, temveč vam bomo do cilja z veseljem pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine. 🙂

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

  • prevajanje iz slovenščine v francoščino
  • prevajanje iz francoščine v slovenščino
  • prevajanje francoščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Vaše besedilo bo popolnejše, če ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec. Izkoristite kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Po pregledu vaše besedilo ne bo samo brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustrezno. S pomočjo naših sodelavcev bomo poskrbeli, da bo vse zvenelo tako, kot je treba.

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje francoščine
Rate this post