Prevajanje francoščine

Ponujamo vam ugoden in kakovosten prevod iz slovenščine v francoščino ali iz francoščine v slovenščino v najkrajšem možnem času! Prevajamo tudi francoščino v kombinaciji s številnimi drugimi svetovnimi jeziki.

UGODNO

 

Francoščina je eden najpomembnejših romanskih jezikov, ki nosi status uradnega jezika kar v 29 državah. Leta 1999 je kot drugi jezik francoščino uporabljalo 128 milijonov ljudi, kot materni jezik pa jo govori okoli 77 milijonov govorcev. Francoščina je uradni administrativni jezik številnih skupnosti in organizacij, kot so Evropska unija, Združeni narodi, Svetovna poštna zveza in Mednarodni olimpijski komite.

KVALITETNO

 

V prevajalski agenciji K&J Translations vam v francoščino lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: navodila za uporabo, razne dokumente, spletne strani, pogoje poslovanja, pogodbe, povzetke člankov, knjig, ipd. Pri nas se ne bomo “delali francoza”, temveč vam bomo do cilja z veseljem pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine. 🙂

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v francoščino

prevajanje iz francoščine v slovenščino

prevajanje francoščine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje francoščine
Rate this post