Prevajanje češčine

Če potrebujete kakovosten in hiter prevod iz slovenščine v češčino ali iz češčine v slovenščino vam pri tem lahko pomagamo.

Češčina je zahodnoslovanski jezik in uradni jezik Češke republike, ki ga uporablja več kot 10 milijonov ljudi. Češka abeceda ima 42 samoglasnikov in soglasnikov, med njimi tudi nekoliko črk, ki jih v drugih jezikih ne uporabljamo (npr. ě, ň, ř, ů). Država meji na Nemčijo, Avstrijo, Slovaško in Poljsko. Do 1. 1. 1993 je skupaj s Slovaško oblikovala Češkoslovaško, od leta 2004 pa je članica EU.

Pri prevajalski agenciji K&J Translations vam lahko v češčino ali iz nje prevedemo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, razne pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih potrebujete za vaše poslovanje ali osebno rabo. Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Veseli bomo, če vam lahko do cilja pomagamo s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

  • prevajanje iz slovenščine v češčino
  • prevajanje iz češčine v slovenščino
  • prevajanje češčine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

Kako do prevoda?
Preprosto nam pošljite elektronsko pošto z besedilom, ki ga želite prevesti, mi pa vam bomo pripravili ponudbo. Po potrditvi ponudbe, bomo poskrbeli za vse ostalo.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Če želite, da je vaše besedilo popolno, vam ponujamo še dodatno lekturo s strani strokovnjaka za izbrani jezik oziroma maternega govorca. Po pregledu vaše besedilo ne bo le brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustrezno. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo naravno zvenelo tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

UGODNO

 

KVALITETNO

 

HITRO

 

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje češčine
Rate this post