Prevajanje češčine

Če potrebujete kakovosten in hiter prevod iz slovenščine v češčino ali iz češčine v slovenščino vam pri tem lahko pomagamo.

UGODNO

 

Češčina je zahodnoslovanski jezik in uradni jezik Češke republike, ki ga uporablja več kot 10 milijonov ljudi. Češka abeceda ima 42 samoglasnikov in soglasnikov, med njimi tudi nekoliko črk, ki jih v drugih jezikih ne uporabljamo (npr. ě, ň, ř, ů). Država meji na Nemčijo, Avstrijo, Slovaško in Poljsko. Do 1. 1. 1993 je skupaj s Slovaško oblikovala Češkoslovaško, od leta 2004 pa je članica EU.

KVALITETNO

 

Pri prevajalski agenciji K&J Translations vam lahko v češčino ali iz nje prevedemo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, razne pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih potrebujete za vaše poslovanje ali osebno rabo. Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Veseli bomo, če vam lahko do cilja pomagamo s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

HITRO

 

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v češčino

prevajanje iz češčine v slovenščino

prevajanje češčine v kombinaciji s 75 svetovnimi jeziki

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov! Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Cenik prevajanja
Več o prevajanju

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Pišite nam!

Pišite nam!

Kontakt K&J Translations
Prevajanje češčine
Rate this post